Pakweg 1400 km

Waar filmden we de afgelopen week? Een interview in Dordrecht, een interview op Texel, een trailclinic in Gulpen, de Ladiesrun in Landgraaf, een interview in Eelde, een trainingsweekend in Borger en vandaag filmden we een gesprek op Papendal. Een weekje van pakweg 1400km, misschien wel 1500km reizen dat weer mooi materiaal heeft opgeleverd als ook leuke ervaringen.

Daar waar we even een looptraining kunnen meenemen doen we het, en anders wordt er zelf even gelopen voordat we in de auto stappen. Ervaring leert dat we moeten lopen vóórdat we op pad gaan, anders is de kans groot dat het er niet meer van komt.

De laatste tijd gaat het lopen weer lekker, en mis ik het ook wanneer het een dagje niet kan of hoeft. Want het is nog niet de bedoeling dat ik weer elke dag loop. De achillespees wordt steeds beter. Dat wil ik ook graag zo houden. Maar het kriebelt ‘s ochtends wel om naar buiten te gaan.

Vanochtend snel een rondje in het Kralingse Bos. Daar kwam ik een mevrouw tegen die een heleboel honden bij zich had. Toen bedacht ik me dat het alweer 12 dagen geleden is dat we Kimba hebben moeten laten inslapen. Wat vliegen die dagen voorbij.

2 thoughts on “Pakweg 1400 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *