Losse Veter Magazine Nummer Eén (Winter 2011/2012) is uit! En nog gratis ook…

Met trots presenteren wij vandaag Losse Veter Magazine Nummer Eén. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan dit nieuwe nummer met als resultaat een editie die dubbel zo dik is als Nummer Nul.Een aantal rubrieken die we in dat nummer hebben geïntroduceerd komen ook nu weer terug zoals een week uit het logboek van Patrick Stitzinger en Erwin van Diemen neemt het ditmaal op tegen Pelle Rietveld. In de categorie The Coach Formerly Known As Athlete ditmaal een uitgebreid portret van Bram Wassenaar. En opnieuw maakte London Loy weer een prachtige serie van een atleet. Ditmaal was het de beurt aan Jamile Samuel. De lezer die we ditmaal uitlichten gaat al heel wat jaren mee in de atletiek: Henk Kraayenhof.

Maar er zijn ook veel nieuwe onderwerpen. Zo spreken we met Ryan Hall, de Amerikaanse marathonloper die dit jaar een tijd van 2:04.58 op de klokken zette. We blikken terug op de Zevenheuvelenloop. David van der Linden gaat in op het fenomeen ‘natural running’ en Ivan Sonck haalt herinneringen op aan de voormalige Belgische marathonloper Karel Lismont. En we blikken terug op het bewogen jaar van meerkamper Thomas van der Plaetsen.

Trailrunspecial
Daarnaast is er een zeer uitgebreid themakatern over een discipline die volgens ons de komende jaren in Nederland een grote groei gaat doormaken. Wouter Schelvis geeft ons een zeer levendige en enthousiasmerende introductie in het trailrunnen. We hebben een woordenboek samengesteld met een aantal begrippen die handig zijn om te weten als je eens aan het trailrunnen wilt gaan proeven en van de meest ervaren trailrunners van Nederland, Michel Buijck, haalt ons definitief over de streep om van het asfalt af te stappen. En voor wie dat nog niet ver genoeg gaat laat Jolanda Linschooten door middel van prachtige foto’s zien hoe mooi de wereld buiten de gebaande is. Ook de productinformatie ontbreekt niet in dit themakatern.

Dit alles was wederom niet mogelijk geweest zonder de enthousiaste mederwerking van ASICS en de Zevenheuvelenloop.

Benieuwd naar dit nieuwe nummer?
Vul dan hieronder je naam en emailadres in en je ontvangt een link waarmee je een gratis exemplaar kunt downloaden. Let op: Het downloaden kan even duren, het magazine is 85MB groot. En check ook je spambox daar kan het mailtje inkomen omdat het een link bevat.

Ga naar deze pagina om het magazine te downloaden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *