Nulmeting in de Havenloop

Baantrainingen deed ik de laatste jaren niet meer. Wel gewoon hardlopen in het bos, over fietspaden, in het Bergsche Bos of langs de Rotte. Onlangs ben ik toch weer eens een kijkje gaan nemen op een atletiekbaan. Dat beviel en smaakte naar meer. In een groep meetrainen en wat ‘tempowerk’ gaf een goed gevoel. Na drie baantrainingen wilde ik wel eens wat hoe het nu gesteld is met mijn conditie en ben op zoek gegaan naar een wedstrijdje. Een soort nulmeting.

Dat werd de Havenloop in Vlaardingen. Op de fiets ernaartoe, 6 rondjes door het centrum van Vlaardingen. Het leverde een tweede plaats op, ruim achter Renate Haring.

De tijd: 40’41” (3’51″7-3’45″2-4’09″6-4’07″4-4’02″3- 4’14″3-4’06″2-4’16″6-4’09″0-3’58″5).

Conditioneel is er nog flink wat werk aan de winkel, maar het loopje in Vlaaringen gaf me zo’n heerlijk gevoel. Gewoon lekker even pushen. En daarna op de fiets naar huis met een prachtige bos bloemen.

Kijk hier voor meer foto’s van de Havenloop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *